Macura | Delovi | Tehnički pregled |

Sve na jednom mestu
Novo - najsavremenija limarsko-farbarska radionica
Limarski šablon za idealno vraćanje vozila u prvobitno stanje
Farbarska komora i najbolja tehnologija za vrhunski kvalitet
Novo - sezonsko čuvanje guma
TELEFON: 011 31 91 976
FAKS: 011 26 06 497
ADRESA: Tošin Bunar 232
Beograd, Srbija
INFORMATOR: PDF (2.38Mb)

MACURA | AUTO DELOVI | AUTO KOZMETIKA

Turtle Wax je od svojih početaka u Čikagu 1940. godine izrastao u multinacionalnu korporaciju sa distribucijom širom sveta i dominantnu marku na tržištu auto-kozmetike. Ako upitate bilo kog potrošača bilo gde u svetu o proizvodima za održavanje automobila, prvo ime koje spomene je najverovatnije biti Turtle Wax.
Ogromna je popularnost, zahvaljujući neprevaziđenoj reputaciji odličnog kvaliteta i inovacija proizvoda.
Kompaniju je osnovao Bendžamin Hirš sa početnim kapitalom od samo 500 dolara. Počeo je da proizvodi i prodaje polir paste u svojoj garaži u Čikagu. U početku je prodavao samo benzinskim pumpama u gradskom području. Firma se u početku zvala Plastone. Promena imena desila se u vreme kada je kompanija razvijala novi, super otporni vosak.

Za vreme poslovnog puta u Viskonsin, gospodin Hirš, koji je još razmišljao o novom imenu firme, stao je kraj reke zvane Turtle Creek da ruča. Gledajući kornjače koje su se sunčale na obali, palo mu je na pamet da kornjače koje vrlo dugo žive a imaju tvrd, sjajan oklop, mogu da budu idealni promotivni simbol za svojstva novog voska. Ime Turtle Wax i slogan Super Hard Shell Shine, pokazali su se kao inspirativni izbor. Prepoznavši marketinški potencijal lika kornjače, posle uspeha nove marke, promenjeno je i ime kompanije. Asortiman proizvoda brzo je rastao i svaki se uspešno oslanjao na sličan marketinški pristup. Tržište je istraženo da bi se utvrdile stvarne potrebe vozača, svakom proizvodu je dato jedinstveno ime sa značenjem i dizajnirana je privlačna moderna ambalaža. Ovakav pristup doveo je pojave proizvoda kao što su Turtle Wax Car i Color Back restorator boje, koji su postali vodeći u svojim kategorijama u celom svetu. Konstantno investiranje u istraživanje i razvoj, kako u Americi, tako i u Evropi, rezultiralo je inovacijama u proizvodnji kao što je Minute Wax prvi vosak sa brzim delovanjem, Hot Wax Car Wash i Wax i Color Magic najprodavaniji vosak u boji na svetu. Danas, posao je u rapidnoj ekspanziji delom i zbog agresivne akviziterske strategije, a i zbog značajnih aktivnosti na polju zaštitnih i specijalizovanih sredstava za čišćenje, aditiva za gorivo i lubrikante, održavanje vazduha i stakla. Uz to, Turtle Wax je napravio veliki prodor na profesionalnom i prodajnom sektoru snabdevajući sredstvima za pranje i poliranje krajnje potrošače – profesionalce, kao i razvojem servisnih centara.

POSTANI ČLAN

20% popusta na tehnički pregled, registraciju i ostalo (ovlašćenja, kupoprodajne ugovore, overu putnih naloga itd)

20% popusta na servis klime + akcija uz servis klime 50% poputa na antibakterijsko čišćenje ventilacije

10% popusta na dubinsko pranje vozila i poliranje vozila

10% popusta na poliranje farova

5% popusta na servis (mehanika, elektrika, elektronika)
+ Besplatna kontrola vozila na servisu

5% popusta na auto delove i opremu
Radnim danima od 8-20h
Subotom od 8-20h
*Nedeljom od 9-17h
*centriranje trapa i tehnički pregled ne rade nedeljom
Praznično radno vreme