Macura | Cenovnik | Tehnički pregled

TEHNIČKI PREGLED BEOGRAD | REGISTRACIJA VOZILA | MACURA

U okviru usluga koje su vezane za obavljanje tehničkog pregleda, u našim prostorijama možemo da Vam pripremimo svu dokumentaciju koja Vam je neophodna za registraciju Vašeg vozila, a od nedavno možemo za vozila u vlasništvu fizičkih i pravnih lica da izvršimo i samo produženje registracije, odnosno izdavanje registracione nalepnice.

Takođe nas možete angažovati da u Vaše ime izvršimo sve radnje vezane za prvu registraciju kao i prenos vlasništva Vašeg vozila.

Omogućili smo Vam odloženo plaćanje čekovima za kompletnu registraciju Vašeg vozila na 3 do 12 mesečnih rata, pri čemu prva rata nastupa tek za 30 dana, kao i brzi kredit na 3 do 12 mesečnih rata putem administrativne zabrane.

Da biste produžili registraciju svojeg vozila u našem servisu potrebno je prethodno da izvršite tehnički pregled i zaključite novu polisu osiguranja od autoodgovornosti. Naš službenik ovlašćen za izdavanje registracionih nalepnica će Vam u prvom koraku izdati generisani nalog za uplatu taksi za registraciju koji možete uplatiti na našem uplatnom mestu u okviru servisa, a nakon toga će Vam biti izdata nova registraciona nalepnica odnosno obnovićete registraciju vozila za narednih godinu dana.

Da bi ste mogli da izvšite produženje registracije za Vaše vozilo neophodno je prisustvo vlasnika motornog vozila.

Postoje slučajevi za koje nismo u mogućnosti da izdamo registracionu nalepnicu, a to su:

U ovim slučajevima se produženje registracije mora izvršiti u stanici policije, što takođe možemo uraditi u Vaše ime.

Kancelarija za izdavanje registracionih nalepnica radi radnim danima od 9 do 17 časova i subotom od 9 do 14 časova.

Radnim danima od 8-20h
Subotom od 8-20h
*Nedeljom od 9-17h
*centriranje trapa i tehnički pregled ne rade nedeljom
Praznično radno vreme